Videón a rémálom: targoncavilla vágta taccsra az autókat az M0-son

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a rémálom:  targoncavilla vágta taccsra az autókat az M0-son

Felvétel készült a szerencsétlenül járó autósokról, akik sorra ráhajtottak az M0-son heverő különös tárgyra. A kamerázó autó vezetőjének hihetetlen mázlija volt, ugyanis sikerült kikerülnie az akadályt. A bejelentés után a Magyar Közút emberei eltávolították a targoncavillát.

Csütörtök reggel az M0-ás autóút M1-es felé vezető oldalán, az Annahegyi pihenőhelynél esett le egy targoncavilla egy autóról. A nehéz és nagyméretű tárgy a belső sávban landolt, ahol pillanatok alatt öt autó futott rá.

A videón jól látszik, ahogyan a szerencsétlenül járt autók sorra teszik ki a vészvillogót és húzódnak le:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

targonvavilla

baleset

videó

autópálya