Videón a rémálom: targoncavilla vágta taccsra az autókat az M0-son

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a rémálom:  targoncavilla vágta taccsra az autókat az M0-son

Felvétel készült a szerencsétlenül járó autósokról, akik sorra ráhajtottak az M0-son heverő különös tárgyra. A kamerázó autó vezetőjének hihetetlen mázlija volt, ugyanis sikerült kikerülnie az akadályt. A bejelentés után a Magyar Közút emberei eltávolították a targoncavillát.

Csütörtök reggel az M0-ás autóút M1-es felé vezető oldalán, az Annahegyi pihenőhelynél esett le egy targoncavilla egy autóról. A nehéz és nagyméretű tárgy a belső sávban landolt, ahol pillanatok alatt öt autó futott rá.

A videón jól látszik, ahogyan a szerencsétlenül járt autók sorra teszik ki a vészvillogót és húzódnak le:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

targonvavilla

baleset

videó

autópálya