Szörnyű baleset a Tisza-tónál: ilyen egyszerű beleragadni a jéghideg iszapba

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű baleset a Tisza-tónál: ilyen egyszerű beleragadni a jéghideg iszapba

A tiszafüredi rendőrök találták meg az akkor már két órája vízben fekvő férfit, akinek 28 fokra hűlt a testhőmérséklete.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés egy tiszafüredi lakostól 2023. február 19-én 21 óra 40 perckor. A bejelentő elmondta, hogy férje telefonon értesítette arról, hogy a vasúti átjárót elhagyta Poroszló irányába, amikor egy stégről a Tisza-tó sekély, de iszapos vizébe esett, onnan önerejéből nem tud kimászni. A bejelentő és fia a pórul járt férfi keresésére indultak, azonban nem leltek rá és a férje telefonja sem volt már elérhető.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság két munkatársa, Garabecz Péter rendőr főtörzsőrmester és Majzik Máté rendőr főtörzsőrmester valamint a velük közös szolgálatot ellátó Bíró Tibor és Kuczik Sándor polgárőrökkel kezdték meg a kutatást. A keresők fél óra elteltével találták meg a vízben, a kerékpárján fekvő férfit, aki kihűlés-közeli állapotban volt. A rendőrök életmentését a mentőszolgálat munkatársai fejezték be, akik kórházba szállították a 66 éves férfit.

(Kiemelt kép: police.hu)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza-tó

fagyás

iszap

baleset

tiszafüred

jász-nagykun szolnok vármegyei rendőr-főkapitányság