Szörnyű baleset a Tisza-tónál: ilyen egyszerű beleragadni a jéghideg iszapba

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű baleset a Tisza-tónál: ilyen egyszerű beleragadni a jéghideg iszapba

A tiszafüredi rendőrök találták meg az akkor már két órája vízben fekvő férfit, akinek 28 fokra hűlt a testhőmérséklete.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés egy tiszafüredi lakostól 2023. február 19-én 21 óra 40 perckor. A bejelentő elmondta, hogy férje telefonon értesítette arról, hogy a vasúti átjárót elhagyta Poroszló irányába, amikor egy stégről a Tisza-tó sekély, de iszapos vizébe esett, onnan önerejéből nem tud kimászni. A bejelentő és fia a pórul járt férfi keresésére indultak, azonban nem leltek rá és a férje telefonja sem volt már elérhető.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság két munkatársa, Garabecz Péter rendőr főtörzsőrmester és Majzik Máté rendőr főtörzsőrmester valamint a velük közös szolgálatot ellátó Bíró Tibor és Kuczik Sándor polgárőrökkel kezdték meg a kutatást. A keresők fél óra elteltével találták meg a vízben, a kerékpárján fekvő férfit, aki kihűlés-közeli állapotban volt. A rendőrök életmentését a mentőszolgálat munkatársai fejezték be, akik kórházba szállították a 66 éves férfit.

(Kiemelt kép: police.hu)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza-tó

fagyás

iszap

baleset

tiszafüred

jász-nagykun szolnok vármegyei rendőr-főkapitányság