Figyelem! Baleset miatt megváltozott a forgalom: lezárták a 441-es főutat, erre kerülhetünk

MTI   
  Megosztom
Figyelem! Baleset miatt megváltozott a forgalom: lezárták a 441-es főutat, erre kerülhetünk

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M5-ös autópályát és a 4-es főutat összekötő 441-es utat Nagykőrös térségében - tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság csütörtökön, valamivel délelőtt a honlapján. A műszaki mentéshez a ceglédi hivatásos és a nagykőrösi önkormányzati tűzoltókat riasztották.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útinform

közlekedés

okf

katasztrófavédelem

baleset

m5-ös autópálya

441-es főút

nagykőrös

csemő