Autósok, figyelem: kellemetlen meglepetésre számíthatunk ezeken a határátkelőhelyeken

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: kellemetlen meglepetésre számíthatunk ezeken a határátkelőhelyeken

Az informatikai hiba továbbra is fennáll, az átléptetés lassú, de folyamatos a határátkelőhelyeken - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a rendőrök minden megtesznek annak érdekében, hogy "a március 8-án 8 óra 25 perckor jelentkező informatikai rendszerprobléma ellenére a határátkelőhelyeken a várakozási idő csökkenjen".

A hiba kijavításáig az utasoknak lassabb áthaladásra kell számítaniuk

- írták a közleményben, megköszönve az utazók türelmét.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

határátkelő

határátkelőhely

határátlépés

informatikai hiba

lassabb áthaladás