Autósok, figyelem: kellemetlen meglepetésre számíthatunk ezeken a határátkelőhelyeken

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: kellemetlen meglepetésre számíthatunk ezeken a határátkelőhelyeken

Az informatikai hiba továbbra is fennáll, az átléptetés lassú, de folyamatos a határátkelőhelyeken - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a rendőrök minden megtesznek annak érdekében, hogy "a március 8-án 8 óra 25 perckor jelentkező informatikai rendszerprobléma ellenére a határátkelőhelyeken a várakozási idő csökkenjen".

A hiba kijavításáig az utasoknak lassabb áthaladásra kell számítaniuk

- írták a közleményben, megköszönve az utazók türelmét.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

határátkelő

határátkelőhely

határátlépés

informatikai hiba

lassabb áthaladás