Több tonnás magyar hajó süllyedt el a Dunán: mutatjuk a baleset részleteit

HelloVidék   
  Megosztom
Több tonnás magyar hajó süllyedt el a Dunán: mutatjuk a baleset részleteit

Elsüllyedt egy több tonnás magyar teherhajó a Duna németországi szakaszán. A 85 méter hosszú monstrum teljesen a víz alá került - számolt be róla a Tények. 

Mint mondták, egy zsilipmedencében feneklett meg, egyelőre nem tudni miért. A fedélzeten két magyar férfi volt, a kapitány és a kormányos, gumicsónakkal menekültek a partra, beleeshettek a vízbe is, mert kihűlés miatt kórházba vitték őket. A hajó vasércet szállított, a baleset után rengeteg olaj kifolyt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

duna

hajó

teherhajó

baleset

elsüllyedt hajó