Több tonnás magyar hajó süllyedt el a Dunán: mutatjuk a baleset részleteit

HelloVidék   
  Megosztom
Több tonnás magyar hajó süllyedt el a Dunán: mutatjuk a baleset részleteit

Elsüllyedt egy több tonnás magyar teherhajó a Duna németországi szakaszán. A 85 méter hosszú monstrum teljesen a víz alá került - számolt be róla a Tények. 

Mint mondták, egy zsilipmedencében feneklett meg, egyelőre nem tudni miért. A fedélzeten két magyar férfi volt, a kapitány és a kormányos, gumicsónakkal menekültek a partra, beleeshettek a vízbe is, mert kihűlés miatt kórházba vitték őket. A hajó vasércet szállított, a baleset után rengeteg olaj kifolyt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

duna

hajó

teherhajó

baleset

elsüllyedt hajó