Újabb autópályán történt nagy baj: baleset miatt áll a forgalom az M4-en, erre kerülhetünk

MTI   
  Megosztom
Újabb autópályán történt nagy baj: baleset miatt áll a forgalom az M4-en, erre kerülhetünk

Egy felborult kamion miatt lezárták az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalát szombaton Abony térségében - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint a jármű tejet szállított, rakománya a pályatestre ömlött.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a megsérült sofőrt a mentők kórházba vitték.

A műszaki mentési munkálatok idejére az útszakaszt Szolnok felé teljes szélességében lezárták A szalagkorlát megrongálódása miatt a másik oldali pályaszakasz belső forgalmi sávján sem lehet közlekedni

- írták.

A rendőrök a forgalmat Cegléd és Abony között a 401-es útra - a 4-es főút felé - terelik. Az Útinform kiemelte, hogy a terelés miatt a 4-es főúton is szakaszos torlódásra lehet számítani.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kamion

baleset

pest megyei rendőr-főkapitányság

m4-es autópálya