Dupla szerencsétlenség: vemhes vadat gázolt egy autó Vas megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Dupla szerencsétlenség: vemhes vadat gázolt egy autó Vas megyében

A sofőr egy szemből reflektorral érkező autó miatt lassított, majd nem sokkal ezután egy vaddisznó ugrott az autója elé, amit elütött. Az állat azonnal kimúlt - írta meg a Nyugat.hu.

Rábahídvég felől Sorokpolány irányába tartott a 8704-es számú úton egy Toyota személyautó, pénteken este. A sofőr elmondása szerint a megengedett sebesség alatti sebességgel közlekedett, mivel egy szemből érkező, bekapcsolt távolsági fényszóróval közlekedő jármű miatt lassított. A másik sofőr észbe kapott és lekapcsolta a reflektort, a Toyota elé pedig egy vaddisznó rohant.

A gépkocsi vezetője fékezett és igyekezett a sávban tartani az autóját, az ütközés után pedig lassan állította meg a gépkocsit, nehogy az esetlegesen sérült futómű miatt az erdősávban kössön ki az utasával. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A kiérkező vadász megállapította, hogy egy vemhes kocát ütött el az autó. A vaddisznó az ütközéstől azonnal kimúlt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vaddisznó

baleset