Kiadták a figyelmeztetést: több hazai útszakaszon is komoly gondot okoz a porvihar

MTI   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: több hazai útszakaszon is komoly gondot okoz a porvihar

A porvihar miatt a következő útszakaszokon jelentősen leromlottak a látásviszonyok. Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon például 70 kilométeres sebességkorlátozást vezettek be a kamionoknak az erős-viharos széllökések miatt - írta honlapján kedden az Útinform.

Az M3-as autópályán a 64-es kilométernél, a horti és az ecsédi pihenő között a viharos széllökések miatti porátfúvás jelentősen csökkenti a látótávolságot. A 86-os főúton Jánossomorja térségében, a 171-es kilométer közelében a viharos erejű szél hordja, kavarja a port és a homokot, a látótávolság itt is jelentősen csökkent - közölték.

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon 70 kilométeres sebességkorlátozást vezettek be a kamionoknak az erős-viharos széllökések miatt - tették hozzá. A Dunántúl nagy részén és a Duna-Tisza közén erős széllökésekre kell számítani

- figyelmeztetett az utinform.hu.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

porvihar

széllökés