Szörnyű tragédia Debrecenben: milliárdoscsemete okozta a halálos balesetet

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia Debrecenben: milliárdoscsemete okozta a halálos balesetet

Tragédia történt Debrecenben, még januárban a Vágóhíd utcai felüljárón. Egy Mercedes és egy Volkswagen Golf ütközött össze, utóbbi sofőrje, egy 21 éves létavértesi fiatalember a helyszínen meghalt. Az elsődleges adatok szerint az ütközés azért következett be, mert a Mercedes vezetője eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba.

A Mercedest egy 20 éves debreceni fiatalember vezette, a rendőrség korábbi közlése szerint vele szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak a rendőrök, ami negatív értéket mutatott. A tragédia ügyében halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt folyik rendőrségi eljárás.

Ahogy arról a Blikk.hu beszámolt, a szerencsétlenül járt fiatal hazafelé tartott barátaitól létavértesi otthonába, ahol a 17 esztendős húgával és a szüleivel élt. Néhány órával az éjszakai tragédia után, hajnalban érkeztek a rendőrök a családhoz és közölték a szomorú hírt. Ahogy a fiú anyja a lapnak mondta:

Már kifelé menet a házból megéreztem, hogy nagy baj történhetett, hiszen a kisfiam nem hívott, és azt is láttuk, hogy nincs itthon a cipője. Az ajtót kinyitva, szinte szavak sem kellettek, azonnal tudtuk, mi történt

- mesélte Agócs Anna, Attila édesanyja. Hozzátette, a férjével és kislányukkal azonnal a helyszínre indultak, mert azt remélték még el tudnak búcsúzni gyermeküktől. A fiút viszont addigra elszállították.

Ahogy a portál arról beszámolt, a balesetet okozó 19 éves fiú egy több tízmilliós AMG C43-as luxus-Mercedest vetett. A lap úgy tudja, a fiatalember egy méregdrága debreceni ingatlanban él a családjával, a szüleinek pedig több, jól menő vállalkozása is van. A környezete szerint a fiú igazi milliárdoscsemete.

A mostohaapjától kérdeztem, mi történt, aki csak annyit felelt: „koccantak”. Válaszul kérdőre vontam, hogy mondhat ilyet, hiszen a gyermekem meghalt, mire ő csak rántott egyet a vállán

- mesélte a lapnak az áldozat édesapja, idősebb Mázló Attila.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

debrecen

tragédia