Itt a bejelentés: pályafelújítás miatt változik egyes vonatok menetrendje

MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: pályafelújítás miatt változik egyes vonatok menetrendje

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - közölte a Mávinform

Közleményük szerint a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon csütörtökig pályakarbantartás miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Mecsek InterCity és a Helikon InterRégió vonatok, illetve a Fenyves gyorsvonatok helyett Dombóvár és Pécs, a személyvonatok helyett Dombóvár és Szentlőrinc között pótlóbuszok közlekednek. Ugyancsak pótlóbusz közlekedik valamennyi vonat helyett a Dombóvár-Komló vonalon is.

Pénteken 22.40-től hétfő 0.50-ig a Budapest-Esztergom vonalon pályakarbantartást végeznek, ezért az S72-es és Z72-es vonatok helyett Pilisvörösvár és Esztergom között pótlóbuszok közlekednek

- írták.

A GYSEV Szombathely-Hegyeshalom vonalán végzett pályakarbantartás miatt csütörtökig változik a menetrend.

A részletekről, illetve további módosításokról és a menetrendről a mavcsoport.hu oldalon tájékozódhatnak az utasok.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás

máv

menetrend

menetrend változás