Balatonőszödnél bukkant fel a google autója: vasvillával támadt rá egy helyi férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Balatonőszödnél bukkant fel a google autója: vasvillával támadt rá egy helyi férfi

Megrongálták az utcaképet rögzítő autót Balatonőszödnél. Az idén tavasszal újra felbukkannak a magyar utakon a Google Utcakép autói, adta hírül a cég még március elején - írta meg a sonline.hu.

Ahogy a portál írja, az elmúlt hetekben Kaposváron tűnt fel a jellegzetes autójuk, sokan le is fényképezték. Volt viszont ahol nem fogadták ilyen lelkesen a járművet, sőt a lap értesülései szerint a Balatonnál meg is támadták. A lap megpróbált utána járni a történteknek, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól azt a választ kapták, hogy valóban történt ilyen eset.

Balatonőszöd belterületén, 2023. május 22-én 11 óra körül az akkor még ismeretlen tettes sérelmezte, hogy egy utcaképet engedéllyel rögzítő kamerás autó felvételeket készített a környékről. Az autó vezetőjét félreállította, ingerülten kérdőre vonta, majd a nála lévő vasvillával megrongálta a kamerarendszert, ami működésképtelenné vált. A sértett ezt követően értesítette a rendőröket, akik az agresszív férfit rövidesen elfogták és előállították a siófoki rendőrkapitányságra. A nyomozók az 51 éves balatonőszödi férfit rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Úgy tudjuk, hogy bár vasvilla volt nála, a gyanúsított háza rendezett, jólétet sugalló – bár valószínűleg ez nem fog megjelenni a Google utcaképein

- olvasható a történtekről.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

google autó

utcakép

balatonőszöd

támadás

vasvilla