Döbbenetes vidón: nyitott sorompónál suhant el a tehervonat Miskolcnál

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes vidón: nyitott sorompónál suhant el a tehervonat Miskolcnál

Bár eleinte pirosan világított a fénysorompó, később kialudtak a lámpák és felemelkedett a sorompó, mikor áthaladt egy tehervonat egy miskolci vasúti átjáróban. Szerencsére nem történt baleset. A MÁV szerint nincs szó meghibásodásról, a jelzőrendszer megfelelően működött.

Nyitott vasúti sorompónál, nem működő lámpánál ment át a vonat egy miskolci vasúti átjáróban. A pénteken történt esetről egy autó utasa készített felvételt. A MÁV szerint műszaki meghibásodás történt, és senki nem mulasztott. A hibát egy órán belül kijavították - közölte az RTL:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sorompó

vonat

baleset-megelőzés

közlekedés