Döbbenetes vidón: nyitott sorompónál suhant el a tehervonat Miskolcnál

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes vidón: nyitott sorompónál suhant el a tehervonat Miskolcnál

Bár eleinte pirosan világított a fénysorompó, később kialudtak a lámpák és felemelkedett a sorompó, mikor áthaladt egy tehervonat egy miskolci vasúti átjáróban. Szerencsére nem történt baleset. A MÁV szerint nincs szó meghibásodásról, a jelzőrendszer megfelelően működött.

Nyitott vasúti sorompónál, nem működő lámpánál ment át a vonat egy miskolci vasúti átjáróban. A pénteken történt esetről egy autó utasa készített felvételt. A MÁV szerint műszaki meghibásodás történt, és senki nem mulasztott. A hibát egy órán belül kijavították - közölte az RTL:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sorompó

vonat

baleset-megelőzés

közlekedés