Ki nem találod, hány km új útra futja 300 millió forintból a békés megyei nagyközségben

MTI   
  Megosztom
Ki nem találod, hány km új útra futja 300 millió forintból a békés megyei nagyközségben

Háromszáz millió forint uniós támogatást nyert el a Békés vármegyei Csabacsűd a belterületi közutak fejlesztésére - adott közleméynben tájékoztatást a projektgazda.

A forrást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből nyerték el, ebből három utca, összesen több mint másfél kilométer hosszon kap szilárd burkolatot. Ezzel javul a településrész közszolgáltatásainak (mentők, szemétszállítás, postai szolgálat) elérhetősége - írták. A fejlesztést 2024 júliusáig kell megvalósítani a mintegy kétezer lakosú, Szarvashoz közeli nagyközségben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

útfejlesztés

útépítés

infrastruktúra-fejlesztés

infrastruktúra