Kiakadtak a motorosok: kitiltották őket a Visegrádi Panoráma útról

HelloVidék   
  Megosztom
Kiakadtak a motorosok: kitiltották őket a Visegrádi Panoráma útról

Elképesztő, milyen gyorsan ment körbe a hír a közösségi oldalakon, miszerint: kitiltották a motorosokat a Visegrádi Panoráma útról, az éjszakai autóversenyzés miatt. 

Egy motoros TikTok-on adott hangot annak, miért nem ért egyet a meghozott döntéssel:

@kanyarfoto Kitiltották a motorosokat a Visegrádi Panoráma útról, az éjszakai autóversenyzés miatt. Érted? Vasárnap (jun11) tali 2-kor a táblánál. #kanyarfoto #foryou #visegrád #fyouvisegrád ♬ eredeti hang - Kanyarfoto

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

motorosok

tiktok

tiktok-videó

visegrád

visegrádi panoráma út