Zebrán gázolt el több gyereket a szabálytalan sofőr: bűnügyi eljárás indult

HelloVidék   
  Megosztom
Zebrán gázolt el több gyereket a szabálytalan sofőr: bűnügyi eljárás indult

Rátkán, a Kossuth utcában 2023. július 18-án 18 óra 30 perckor egy autó sofőrje megállt, hogy átengedje a kerékpárt és rollert toló gyerekeket a zebrán. A szabályokat betartó kocsi mögött haladó másik jármű vezetője átlépte a záróvonalat, figyelmen kívül hagyta a gyalogátkelőhelyet jelző táblát és a felfestést, továbbá elhaladt az előtte megálló autó mellett. 

A rátkai sofőr átlépte a záróvonalat, figyelmen kívül hagyta a gyalogátkelőhelyet jelző táblát, továbbá kikerülte azt az autót, amelyik megállt, hogy átengedje a gyerekeket a zebrán, akiket a szabályokat súlyosan megsértő autós elütött. A rendőrség vizsgálja a körülményeket, írja a police.hu

A Szerencsi Rendőrkapitányság bűnügyi eljárás keretében vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

A Szerencsi Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a gyalogosok a közlekedés legvédtelenebb résztvevői, ha balesetet szenvednek, a legtöbb esetben súlyos, vagy tragikus a következmény!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gázolás

zebra

szabálytalanság

bűnügyi eljárás

gyalogátkelő

rátka

sofőr

rendőrség