Figyelem! Lezárják a népszerű kirándulóhelyet: ezért nem látogatható a gyönyörű tengerszem

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem! Lezárják a népszerű kirándulóhelyet: ezért nem látogatható a gyönyörű tengerszem

Hivatalos honlapján tájékoztatásul közölte az Egererdő Zrt., hogy a sokak által kedvelt és látogatott turisztikai látványosságot, a Mátra páratlan csodáját egy időre lezárják a nyilvánosság előtt. 

- olvasható az egererdo.hu oldalon.

Továbbá arra kérik a turistákat, és a helyszín közelében lakókat, hogy osszák meg minél több emberrel az információt, valamint kérik az erdőlátogatók megértését.

Címlapkép: Czérbes Virág (a fotó illusztráció)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tengerszem

apc

apci tengerszem

egererdő zrt.

lezárás

filmforgatás

heves megye