Ilyet még nem láttál: óriási lyuk borzolja a kedélyeket egy vidéki vasúti átjáróban

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttál: óriási lyuk borzolja a kedélyeket egy vidéki vasúti átjáróban

Hatalmas hézag tátongott a nyíregyházi vasúti átjáró vaselemei között, ezért gumipókokat feszítettek ki a két hídkorlát közé javítás gyanánt.

Az eset kapcsán az RTL híradója megkereste a MÁV-ot, a vállalat szerint nem áll fenn balesetveszély, mint mondták csak azért siettek a felüljáró átadásával, hogy az iskolakezdésre tudják a helyiek használni.

A felüljárót még júniusban zárták le, akkor 185 millió forintba került a javítása. A gyalogosforgalomnak szeptember elsejével adták vissza, akkor fotózták le a gumikötelekkel befoltozott rést. A helyiek szerint a hézag akkora, hogy egy óvodás is ki tudna esni rajta.

A fotó gyorsan végigfutott a nyíregyházi csoportokban a közösségi médiában. A június közepén lezárt felüljárón a betonelemeket javították, rozsdamentesítést végeztek a fémszerkezeten és a lépcsőkre csúszásgátló bevonat került.

A MÁV hozzátette, az átjárót csak ideiglenesen helyezték forgalomba, az iskolakezdés miatt, a karbantartást a héten fejezik be. A műszaki átadást is a hét végéig tervezik, balesetveszély szerintük nem áll fenn.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

máv

utazás

vasút

felújítás