Ilyet még nem láttál: óriási lyuk borzolja a kedélyeket egy vidéki vasúti átjáróban

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttál: óriási lyuk borzolja a kedélyeket egy vidéki vasúti átjáróban

Hatalmas hézag tátongott a nyíregyházi vasúti átjáró vaselemei között, ezért gumipókokat feszítettek ki a két hídkorlát közé javítás gyanánt.

Az eset kapcsán az RTL híradója megkereste a MÁV-ot, a vállalat szerint nem áll fenn balesetveszély, mint mondták csak azért siettek a felüljáró átadásával, hogy az iskolakezdésre tudják a helyiek használni.

A felüljárót még júniusban zárták le, akkor 185 millió forintba került a javítása. A gyalogosforgalomnak szeptember elsejével adták vissza, akkor fotózták le a gumikötelekkel befoltozott rést. A helyiek szerint a hézag akkora, hogy egy óvodás is ki tudna esni rajta.

A fotó gyorsan végigfutott a nyíregyházi csoportokban a közösségi médiában. A június közepén lezárt felüljárón a betonelemeket javították, rozsdamentesítést végeztek a fémszerkezeten és a lépcsőkre csúszásgátló bevonat került.

A MÁV hozzátette, az átjárót csak ideiglenesen helyezték forgalomba, az iskolakezdés miatt, a karbantartást a héten fejezik be. A műszaki átadást is a hét végéig tervezik, balesetveszély szerintük nem áll fenn.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

máv

utazás

vasút

felújítás