Közel 300 millió ment útfejlesztésre Békés megyében: mutatjuk, mely szakaszokat érintette

MTI   
  Megosztom
Közel 300 millió ment útfejlesztésre Békés megyében: mutatjuk, mely szakaszokat érintette

Mintegy bruttó 294 millió forintból újult meg Gyula-Pitvaros-Makó összekötő szakasza, Kétegyháza közelében 1,1 kilométeren - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

A felújítás során a kivitelező Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Zrt. szakemberei a burkolatot felmarták, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezetet cserélték, ezt követően kiegyenlítő réteg majd a teljes felületen aszfalt kopóréteg és új padka épült. Sor került a KRESZ táblák cseréjére és új, tartós burkolati jelek festésére is.

A beruházással nagymértékben javult az út szolgáltatási színvonala, nőtt a forgalombiztonság

- írták.

Békés vármegyében a társaság a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) úgynevezett visszahulló forrásából, bruttó 2,566 milliárd forintból valósít meg idén 6 helyen, összesen 14 kilométeren felújítást; a kivitelezések nagyrészt befejeződtek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útfejlesztés

magyar közút nonprofit zrt.

gyula

pitvaros

makó

kétegyháza

útfelújítás

útfejlesztés