Közel 300 millió ment útfejlesztésre Békés megyében: mutatjuk, mely szakaszokat érintette

MTI   
  Megosztom
Közel 300 millió ment útfejlesztésre Békés megyében: mutatjuk, mely szakaszokat érintette

Mintegy bruttó 294 millió forintból újult meg Gyula-Pitvaros-Makó összekötő szakasza, Kétegyháza közelében 1,1 kilométeren - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

A felújítás során a kivitelező Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Zrt. szakemberei a burkolatot felmarták, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezetet cserélték, ezt követően kiegyenlítő réteg majd a teljes felületen aszfalt kopóréteg és új padka épült. Sor került a KRESZ táblák cseréjére és új, tartós burkolati jelek festésére is.

A beruházással nagymértékben javult az út szolgáltatási színvonala, nőtt a forgalombiztonság

- írták.

Békés vármegyében a társaság a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) úgynevezett visszahulló forrásából, bruttó 2,566 milliárd forintból valósít meg idén 6 helyen, összesen 14 kilométeren felújítást; a kivitelezések nagyrészt befejeződtek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útfejlesztés

magyar közút nonprofit zrt.

gyula

pitvaros

makó

kétegyháza

útfelújítás

útfejlesztés