Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Szegednél

HelloVidék   
  Megosztom
Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Szegednél

Kényszerleszállást hajtott végre egy An–2-es repülőgép Újszegeden a Sulyom utcánál vasárnap, a gépen hatan utaztak, szerencsére senki sem sérüt meg a balesetben.

 

A balesetről a szeged.hu számolt be, mint írták a gép egyben van, nem láthatók rajta sérülések, valószínűleg a csillagmotorjával történt valami. Báló Tamás, a szegedi repülőtér vezetője hétfőn tud részletekkel szolgálni. A portálnak az egyik szemtanu is megszólalt, akit a következőkről számolt be:

A pilóta ász volt! Az Aquapolisban strandoltunk, láttuk, ahogy bajba kerül a gép. Egyszercsak elkezdett puffogni, füstöt eregetni, majd láttuk, ahogy elfordul, és elkezd kirepülni a város felől. Minden tisztelet neki!

- mondta a lapnak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

baleset

kényszerleszállás

repülőgép