Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Szegednél

HelloVidék   
  Megosztom
Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Szegednél

Kényszerleszállást hajtott végre egy An–2-es repülőgép Újszegeden a Sulyom utcánál vasárnap, a gépen hatan utaztak, szerencsére senki sem sérüt meg a balesetben.

 

A balesetről a szeged.hu számolt be, mint írták a gép egyben van, nem láthatók rajta sérülések, valószínűleg a csillagmotorjával történt valami. Báló Tamás, a szegedi repülőtér vezetője hétfőn tud részletekkel szolgálni. A portálnak az egyik szemtanu is megszólalt, akit a következőkről számolt be:

A pilóta ász volt! Az Aquapolisban strandoltunk, láttuk, ahogy bajba kerül a gép. Egyszercsak elkezdett puffogni, füstöt eregetni, majd láttuk, ahogy elfordul, és elkezd kirepülni a város felől. Minden tisztelet neki!

- mondta a lapnak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

baleset

kényszerleszállás

repülőgép