Ilyet még nem láttál: rollerezés közben tévedt el a német turista

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttál: rollerezés közben tévedt el a német turista

A fonyódi rendőröknek kellett kimentenie azt a német turistát, aki rollerezés közben tévedt el Csisztapuszta közelében. A 77 éves nőnek az ijedségen kívül nem esett baja.


 

A fonyódi rendőrkapitányság baleseti helyszínelője este fél kilenc körül a város külterületén, a csisztai csatornánál haladt, amikor a nádas felől halk segélykiáltásra lett figyelmes. Valaki "Hilfe-Hilfe!" kiáltással kért segítséget, de a sötétben nem látták a hangok forrását – írja a sonline.hu.

Mivel a segélykérés szakadatlanul folytatódott, a baleseti helyszínelő rádión riasztotta a kollégáit. Közben a szolgálati kézilámpájával a hang irányába indult, és a fénnyel próbált jelezni a bajbajutott számára, hogy a segítség már úton van. Az erősítéssel közösen, rövid időn belül meg is találták a nőt, aki az úttól már nagyjából egy kilométer távolságra, egy rollert maga mellett tolva körözött a nádas területén.

A 77 éves német hölgy elmondása szerint Fonyódról indult Csisztapusztára, de gyorsan besötétedett, ezért tévedt el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

roller

segítség

fonyód