Figyelem, teljes útzár lép életbe az M1-en: leszakadt egy vezeték, erre kerülhetünk!

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, teljes útzár lép életbe az M1-en: leszakadt egy vezeték, erre kerülhetünk!

Felsővezeték-szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében. Azonnal hozzákezdenek a hiba elhárításhoz, így 13.30-tól körülbelül 30-60 perc időtartamra teljes pályazár lesz érvényben, mutatjuk, merre lehet kerülni.


!!Frissítés: Délután helyett este lesz pályazár az M1-en! Az M1-es autópálya mai, átlagosnál erősebb forgalma miatt úgy döntöttünk, hogy a helyreállítási munkálatokat átütemeztetjük az esti órákra, amikor kisebb a forgalom. Erre várhatóan ma este 9-kor kerül sor, közölte az MKIF.


 


 


 

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében, melyet azonnal javítani kell – tudatta az E.ON Zrt. Ezért a mai nap folyamán – 2023. szeptember 21. -én – az E.ON kérésére és a rendőrséggel együttműködve pályazárat vezetnek be várhatóan 13.30-kor, körülbelül 30-60 perc időtartamra - közölte az MKIF Zrt.

Lehetséges kerülő utak:

  • Győr felé a Szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges,
  • Budapest felé a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál lehetséges.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pályazár

felsővezeték

szakadás

károsodás

hibaelhárítás

mkif

m1-es autópálya

tatabánya