Figyelem, teljes útzár lép életbe az M1-en: leszakadt egy vezeték, erre kerülhetünk!

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, teljes útzár lép életbe az M1-en: leszakadt egy vezeték, erre kerülhetünk!

Felsővezeték-szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében. Azonnal hozzákezdenek a hiba elhárításhoz, így 13.30-tól körülbelül 30-60 perc időtartamra teljes pályazár lesz érvényben, mutatjuk, merre lehet kerülni.


!!Frissítés: Délután helyett este lesz pályazár az M1-en! Az M1-es autópálya mai, átlagosnál erősebb forgalma miatt úgy döntöttünk, hogy a helyreállítási munkálatokat átütemeztetjük az esti órákra, amikor kisebb a forgalom. Erre várhatóan ma este 9-kor kerül sor, közölte az MKIF.


 


 


 

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében, melyet azonnal javítani kell – tudatta az E.ON Zrt. Ezért a mai nap folyamán – 2023. szeptember 21. -én – az E.ON kérésére és a rendőrséggel együttműködve pályazárat vezetnek be várhatóan 13.30-kor, körülbelül 30-60 perc időtartamra - közölte az MKIF Zrt.

Lehetséges kerülő utak:

  • Győr felé a Szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges,
  • Budapest felé a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál lehetséges.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pályazár

felsővezeték

szakadás

károsodás

hibaelhárítás

mkif

m1-es autópálya

tatabánya