Autósok, figyelem: teljes útzárt okozott a brutális baleset, erre kerülhetsz

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: teljes útzárt okozott a brutális baleset, erre kerülhetsz

Baleset miatt teljes útzár van a 81-es főúton: összeütközött két személyautó Sárkeresztes közelében, a 81-es főút Mór felé vezető szakaszán, a magyaralmási elágazásnál.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Az egyik jármű az úttesten van és akadályozza a forgalmat, a másik pedig lesodródott az útról. A balesetnél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A helyszínen vannak a mentők is. A balesetet a 8205-ös számú úton Fehérvárcsurgó irányába, valamint a 8203-as számú úton Iszkaszentgyörgy irányába tudják elkerülni az arra közlekedők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

baleset

útzár

utazás

közlekedés

autó

kerülőút