Útzár lesz az M0-M5 csomópontjánál: mutatjuk, milyen korlátozásokra lehet számítani

MTI   
  Megosztom
Útzár lesz az M0-M5 csomópontjánál: mutatjuk, milyen korlátozásokra lehet számítani

Burkolatjavítási munkálatok zajlanak az M0-M5 egyik csomópontjában, ami miatt az érintett útszakaszokon teljes útzár is lesz - közölte a Magyar Közút.

Azt írták, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei korábban ideiglenesen lezárták az M0-M5 egyik csomóponti ágának érintett külső sávját. Péntek este 20 órától várhatóan szombat délig pedig teljes útzárat vezetnek be a szakaszon.

Ezalatt a közlekedőket az M51-es autóút felé terelik majd. A lezárás a csomópont azon ágát érinti, amelyen a közlekedők az M5-ös autópályáról, Szeged felől az M1-es autópálya felé hajtanak fel az M0-s autóútra

- tették hozzá.

A munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet.

A térségben 60, illetve 40 kilométer/órás sebességkorlátozásra, csúcsidőben pedig megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők. A korlátozásokról, a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform weboldalán tájékozódhatnak

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útzár

burkolatfelújítás

munkálatok

m0

m0-ás autópálya

m5

m5-ös autópálya

magyar közút