Útzár lesz az M0-M5 csomópontjánál: mutatjuk, milyen korlátozásokra lehet számítani

MTI   
  Megosztom
Útzár lesz az M0-M5 csomópontjánál: mutatjuk, milyen korlátozásokra lehet számítani

Burkolatjavítási munkálatok zajlanak az M0-M5 egyik csomópontjában, ami miatt az érintett útszakaszokon teljes útzár is lesz - közölte a Magyar Közút.

Azt írták, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei korábban ideiglenesen lezárták az M0-M5 egyik csomóponti ágának érintett külső sávját. Péntek este 20 órától várhatóan szombat délig pedig teljes útzárat vezetnek be a szakaszon.

Ezalatt a közlekedőket az M51-es autóút felé terelik majd. A lezárás a csomópont azon ágát érinti, amelyen a közlekedők az M5-ös autópályáról, Szeged felől az M1-es autópálya felé hajtanak fel az M0-s autóútra

- tették hozzá.

A munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet.

A térségben 60, illetve 40 kilométer/órás sebességkorlátozásra, csúcsidőben pedig megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők. A korlátozásokról, a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform weboldalán tájékozódhatnak

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útzár

burkolatfelújítás

munkálatok

m0

m0-ás autópálya

m5

m5-ös autópálya

magyar közút