Legendás világmárka költözik Debrecenbe: látványterveken mutatjuk, mire készülnek

HelloVidék   
  Megosztom
Legendás világmárka költözik Debrecenbe: látványterveken mutatjuk, mire készülnek

Az Accor, a világ egyik vezető szállodaüzemeltető vállalata bővíti elismert márkákból álló portfólióját Magyarországon, ezzel tovább erősítve jelenlétét az ország keleti régiójában. A csoport a debreceni repülőtéren nyit ibis Styles szállodát, amely 2025-ben fogadja majd az első vendégeket.


 


 

Az Accor megerősíti vezető pozícióját a közép- és kelet-európai szállodaiparban. Kelet-Magyarország egyik legnagyobb befektetési és fejlesztési csoportjával, a Xanga Csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően az Accor Magyarország második legnagyobb városában nyit ibis Styles szállodát. Az épülő ibis Styles lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében.

Debrecen jelentős szabadidős és kulturális célpont Magyarországon, valamint a keleti régió kulcsfontosságú üzleti és gazdasági központja, hatalmas gazdasági fejlődési potenciállal

- mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója. – Egyedülálló lehetőség számunkra, hogy márkánk fémjelzi majd a Debreceni Nemzetközi Repülőtér első szállodáját, és – a Mercure Debrecen közelmúltbeli megnyitását követően – megszilárdíthatjuk debreceni jelenlétünket, tovább bővítve regionális hálózatunkat, tette hozzá.

A XANGA több mint két évtizede foglalkozik kulcsrakész ipari és logisztikai létesítmények bérbeadásra történő fejlesztésével. Számos nemzetközi cég számára tettük lehetővé, hogy Debrecenbe telepítse üzleti tevékenységét. A Debreceni Nemzetközi Repülőtér korábbi üzemeltetőjeként cégcsoportunk mindig is elkötelezett volt a környék infrastruktúrájának fejlesztése iránt. Az elmúlt évtizedben ott kialakított több mint 30 ezer négyzetméternyi cargo, logisztikai és irodaterület mellett most a repülőtér üzleti környezetét bővítjük egy új szállodával, amelyre a város élénk gazdasági élete miatt egyre nagyobb szükség van

- mondta Herdon István, a XANGA Befektetési és Fejlesztési Csoport vezérigazgatója.

Debrecen jól ismert oktatási és kulturális centrum, a keleti régió legfontosabb gazdasági központja, számos nemzetközi vállalat otthona. Az elmúlt években Debrecen rengeteg nagyszabású regionális, országos és nemzetközi kulturális, sport- és üzleti rendezvénynek adott otthont. A város a régió gazdasági fejlődésének motorja: 2015 óta közel 18 500 új munkahely jött létre, és több mint 12 milliárd euró működőtőke érkezett a városba, köztük a BMW Group új, ipar 4.0-ás iFactory-je. A város fejlődése a nemzetközi szakértők figyelmét is felkeltette, hiszen Financial Times 2021-ben Debrecent a világ első tíz városa közé sorolta az összesített FDI stratégia kategóriájában.

A Debreceni Nemzetközi Repülőtér Magyarország második legfontosabb nemzetközi repülőtere, dinamikusan növekvő utasforgalommal. A rekord utasszám 2019-ben, a Covid-19 járvány előtti utolsó évben volt, amikor a repülőtéren 600 ezer utas fordult meg. A 2022-ben regisztrált utasok száma meghaladta a 250 ezret, a 2023-ra várható utasszám 300 ezer. Iparági becslések szerint az utasforgalom 2025 körül állhat vissza a 2019-es szintre, 2030-ig pedig elérheti a 1,5-2 milliót.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szálloda

debrecen

ibis styles

hotellánc

szállodaipar

repülőtér