Borzasztó hír ez az autósoknak: több csomópont is teljes lezárásra kerül az autópályákon

HelloVidék   
  Megosztom
Borzasztó hír ez az autósoknak: több csomópont is teljes lezárásra kerül az autópályákon

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb csomóponti ágat zárnak le 2023. október 18-20. között, szerdától péntekig az M0-M7 csomópontban, ezért az M0-s autóúton közlekedők átmenetileg nem hajthatnak fel közvetlenül az M7-es autópályára Budapest irányába - derül ki a Magyar Közút mai közleményéből.

2023. október 18-a, szerda hajnaltól várhatóan 2023. október 20-a, péntek estig az M0-M7 csomópontban az M7-es autópályára Budapest irányában a felhajtó ágon és a gyűjtő-elosztó pályán egyaránt útzárat vezetnek be a Magyar Közút szakemberei. A zárás ideje alatt az M7-es autópályára Budapest felé az M0-s autóútról mindkét irányból, illetve Törökbálint felől közvetlenül nem lehet majd felhajtani. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton közlekedők a környező csomópontokon keresztül tudják megközelíteni a fővárost és az érintett településeket.

Ezen túl érvényben marad az október 16-án bevezetett teljes útzár is az M0-s autóút 2-es kilométerszelvényében lévő törökbálinti csomópontjában, az M1-es autópálya irányába vezető oldal fel- és lehajtó ágain. A zárást várhatóan október 19-én, csütörtökön oldják fel. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M7-es autópálya irányából közlekedők az érintett csomópontban az M0-M1 csomóponton keresztül tudnak lehajtani. A Törökbálint felől érkezőknek érdemes az M1-es autópályára közvetlenül felhajtani az M1-es autópálya törökbálinti csomópontján keresztül.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

autópálya

burkolatfelújítás

közlekedés

m1-es autópálya

m0-ás autópálya

m7-es autópálya

hellovidek