Figyelmeztet a Magyar Közút: ezeken az autópályákon lesz sávlezárás, korlátozás

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelmeztet a Magyar Közút: ezeken az autópályákon lesz sávlezárás, korlátozás

Burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-M5 csomópontban 2023. október 24-én, kedden. A csomópont egyes ágainak felújítása több ütemben, pályaszűkítés, esetenként teljes útzár bevezetése mellett valósul meg. A várhatóan 2023. november 15-ig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

2023. október 24-e, kedd déltől várhatóan 2023. október 26-a, csütörtök estig az M0-M5 csomópontban az M5-s autópályára Budapest irányába felhajtó ágon és a főváros felé vezető oldali gyűjtő-elosztó pályán egyaránt sávelhúzás mellett pályaszűkítéssel is járó korlátozást vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei, ezért javasolt a csomópontban fokozott figyelemmel közlekedni. A korlátozás ideje alatt továbbra is fel lehet hajtani az M0-s autóútról és Gyál felől is az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalára.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m0-ás autópálya

m5-ös autópálya

magyar közút

forgalomkorlátozás

felújítás