Autósok, figyelem: több autópályán és útszakaszon várható szakaszos sávzárás

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: több autópályán és útszakaszon várható szakaszos sávzárás

A közlemény szerint jövő kedd déltől az M0-s autóút M3-as autópálya és 11-es főút közötti szakaszán várható szakaszos sávzárás.

Október 24-27. között, keddtől péntekig az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a középső sávot zárják le a forgalom elől. Ugyanakkor az október 24-28. közötti időszakban, keddtől szombatig az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán az M2-es autóút és az M3-as autópálya csomópontjai közötti szakaszon a középső sávot zárják le a szakemberek.

Azt is közölték, hogy október 27-én, pénteken az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a külső sávot zárják le. A korlátozások az érintett szakaszokon nem akadályozzák a fel- és lehajtást az autóútra.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

autópálya

m0

m0-ás autópálya

sávlezárás