Hatalmas baleset történt Fejérben: teljes az útzás, erre készülhetsz

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas baleset történt Fejérben: teljes az útzás, erre készülhetsz

Árokba dőlt egy busz Fejér vármegyében, húsz embert feszítővágóval szabadítottak ki. Az egységek teljes útlezárás mellett jelenleg is végzik a munkálatokat.

Oldalával az árokba csapódott egy autóbusz a Fejér megyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél szerdán hajnalban. A baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ötven utasból harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többi utast a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A helyszínre küldtek egy másik autóbuszt is, amelyet melegedőnek használhatnak az utasok.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

baleset

busz

fejér megye