Fontos változás lépett életbe Miskolcon: erre minden ingázónak figyelni kell

MTI   
  Megosztom
Fontos változás lépett életbe Miskolcon: erre minden ingázónak figyelni kell

Ahogy arról a boon.hu beszámolt, elkezdődött az őszi szünet, másképp járnak a buszok, villamosok a városban.

Amint a lap írja, az iskolai őszi szünethez igazodva október 30-án, hétfőtől november 3., péntekig munkanapokon tanszüneti menetrend lesz érvényben

  • az 1 és 1A villamosvonalon, valamint az 1G, 3, 3A, 6, 7, 12G, 14G, 14, 16, 19, 20, 21G, 24, 29, 31, 32, 34, 35, 35G, 36, 39 autóbuszvonalakon.
  • A tanszüneti menetrendi időszakban
  • a 2-es villamosok nem közlekednek, a 16-os autóbuszvonal járatai nem közlekednek a Diósgyőri Kórházig, a 12-es és 20A-s autóbuszvonal járatai nem közlekednek,
  • valamint az Avas kilátó végállomásról 12:00 – 16:00 között induló 35-ös autóbuszvonal járatai nem állnak meg a Fényi Gyula téren.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

közlekedés

menetrend változás