Sokkoló felvételek: horrorba csöppentek az utasok, ez történt a kigyulladt busszal a főúton

MTI   
  Megosztom
Sokkoló felvételek: horrorba csöppentek az utasok, ez történt a kigyulladt busszal a főúton

Egy kigyulladt busz oltási munkálatainak idejére lezárták a 6-os főutat Dunaföldvár térségében - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon. Azt írták, hogy a főút 85-ös kilométerében gyulladt ki a menetrend szerinti busz. Az utasok és a sofőr is épségben elhagyták a járművet - tették hozzá. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a dunaújvárosi és a solti hivatásos, valamint a dunaföldvári önkéntes tűzoltók három vízsugárral oltották a lángokat.

Az oltás és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. A mentési munkálatok véget értek. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Kiégett menetrend szerinti autóbusz a 6-os főúton Dunaföldvár közelében 2023. november 13-án. A járaton tíz ember utazott, ők és a sofőr sérülés nélkül el tudták hagyni az égő járművet. A tüzet a dunaújvárosi és a solti hivatásos, valamint a dunaföldvári önkéntes tűzoltók oltották el.

Címlapkép, fotó: MTI/Donka Ferenc

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

busz

kiégett

dunaföldvár

6-os főút

tűzoltók

rendőrség