Brutális karambol történt az egyik legforgalmasabb autópályán: mutatjuk, hol számíts torlódásra

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális karambol történt az egyik legforgalmasabb autópályán: mutatjuk, hol számíts torlódásra

Munkálatok miatti sávlezárások, balesetek és ezekből kialakult torlódások tarkítják ma délelőtt az autópályák forgalmát. Az M1-esen több karambol is történt. Az M5-ön több szakaszon is felújítási munkálatok miatt kell figyelnünk az Útinform tájékoztatása szerint.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lébényi szakaszon több jármű ütközött össze. A 134-es km-nél az egész oldal forgalmát megállították, 5 km-es a torlódás. Aki teheti, Lébénynél letérve, az 1-es főúton kerülhet. Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Gyöngyös térségében a burkolatot javítják. A 79-es és a 80-as km között csak egy sáv járható, torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Lajosmizse előtt a korábban kiépített terelést bontják. A 66-os és a 70-es km között a leállósávon araszol, emiatt torlódik a forgalom. Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába, a 14-es km-nél lévő 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt két sávon halad a forgalom, 4 km-es torlódás alakult ki.

Az M1-es autópályán, Győr térségében, a 113-as és a 125-ös km között tart még a burkolatfelújítás, viszont a munkaterületet átépítették. Budapest felé a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. Hegyeshalom felé pedig a külső és a leállósáv vehető igénybe. A munkaterület három csomópontot is érint a győri elkerülő szakaszon, ezért aki Budapest felé halad, Hegyeshalom felől jön és Győrbe akar letérni, az az átterelésnél ne menjen át a szemközti oldalra, maradjon a saját oldalán, mert csak onnan lehetséges a kihajtás a városba - hívja fel a figyelmet az Útinform.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

autó

baleset

autóút

autópálya

közlekedés

útburkolat

m1

m5

m0

hellovidek