Brutális karambol történt az egyik legforgalmasabb autópályán: mutatjuk, hol számíts torlódásra

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális karambol történt az egyik legforgalmasabb autópályán: mutatjuk, hol számíts torlódásra

Munkálatok miatti sávlezárások, balesetek és ezekből kialakult torlódások tarkítják ma délelőtt az autópályák forgalmát. Az M1-esen több karambol is történt. Az M5-ön több szakaszon is felújítási munkálatok miatt kell figyelnünk az Útinform tájékoztatása szerint.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lébényi szakaszon több jármű ütközött össze. A 134-es km-nél az egész oldal forgalmát megállították, 5 km-es a torlódás. Aki teheti, Lébénynél letérve, az 1-es főúton kerülhet. Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Gyöngyös térségében a burkolatot javítják. A 79-es és a 80-as km között csak egy sáv járható, torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Lajosmizse előtt a korábban kiépített terelést bontják. A 66-os és a 70-es km között a leállósávon araszol, emiatt torlódik a forgalom. Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába, a 14-es km-nél lévő 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt két sávon halad a forgalom, 4 km-es torlódás alakult ki.

Az M1-es autópályán, Győr térségében, a 113-as és a 125-ös km között tart még a burkolatfelújítás, viszont a munkaterületet átépítették. Budapest felé a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. Hegyeshalom felé pedig a külső és a leállósáv vehető igénybe. A munkaterület három csomópontot is érint a győri elkerülő szakaszon, ezért aki Budapest felé halad, Hegyeshalom felől jön és Győrbe akar letérni, az az átterelésnél ne menjen át a szemközti oldalra, maradjon a saját oldalán, mert csak onnan lehetséges a kihajtás a városba - hívja fel a figyelmet az Útinform.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

autó

baleset

autóút

autópálya

közlekedés

útburkolat

m1

m5

m0

hellovidek