Brutális razzia volt Kaposváron: vajon mit kerestek a rendőrök?

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális razzia volt Kaposváron: vajon mit kerestek a rendőrök?

Egy nap alatt 440 autóst ellenőriztek a rendőrök Kaposváron finn módszerrel, minden megállított sofőrt megszondáztattak az egyenruhások. Pozitív eredménnyel zárult a vizsgálat, hiszen egyetlen sofőrnél sem mutatott pozitív értéket az alkoholszonda - adta hírül a Sonline.

A vármegyei lap azt írja, hogy a rendőrök az elsőbbségi szabályok figyelmen kívül hagyása, a biztonsági öv hiánya, a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata, valamint az irányváltoztatás szabályainak megszegése miatt összesen 34 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzés során a rendőrök három civil gépkocsival és öt járőrautóval voltak a helyszínen, továbbá egy drón is segítségükre volt az egyenruhásoknak.

A cikk szerint a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság a vármegye szerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. A lap arra kéri a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat és ne sodorják veszélybe se magukat se a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

razzia

alkohol

közúti ellenőrzés

forgalom

rendőrök

közlekedés

hellovidek