Durva torlódás lesz ennél a határátkelőnél: ne erre utazzon, aki teheti!

MTI   
  Megosztom
Durva torlódás lesz ennél a határátkelőnél: ne erre utazzon, aki teheti!

A korábbi közléssel szemben nem kezdődik el ezen a héten az útburkolat felújítása a gyulai határátkelőhelyen; a munkákat jövő hét elejére tervezik, így akkor várható torlódás - közölte csütörtökön a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, eredetileg pénteken indult volna a beruházás; az új dátum szerint azonban december 4-e, hétfő és december 7-e, csütörtök között végzik el a munkálatokat. Ezalatt a be- és kilépő oldalon is csak egy-egy forgalmi sávon léptetik át a tehergépjárműveket, ami jelentős forgalomlassulást és torlódást okozhat.

Az útfelújítási munkák elvégzése a személygépjárművek közlekedésére szolgáló forgalmi sávokat közvetlenül nem érinti, de a sávlezárások, illetve forgalomterelések miatt a személyautókkal közlekedőknek is fokozott figyelemmel kell közlekedni a határátkelőhely területén - jelezték.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

gyula

határátkelő

útfelújítások

dugó

torlódás