Figyelmeztet a rendőrség: több kilométer hosszú a torlódás a záhonyi határ felé, erre kell kerülni

MTI   
  Megosztom
Figyelmeztet a rendőrség: több kilométer hosszú a torlódás a záhonyi határ felé, erre kell kerülni

A Rendőrség a közúti közlekedés biztonságára veszélyt jelentő helyzet megszüntetése érdekében letereli a főúton várakozó kamionokat.

A záhonyi közúti határátkelőhelyre tartó tehergépjárműveket érintő forgalmirend-változás a 4-es számú főúton Kisvárdánál. Az elmúlt napokban a záhonyi határátkelőhelyen extrém mértékben megnövekedett kilépő irányú tranzitforgalom miatt a határátkelőhelytől több kilométer hosszú sorban a 4-es számú főúton várakoznak az Ukrajnába kilépni szándékozó kamionok.

Annak ellenére, hogy a rendőrség a közúti határátkelőhelyet teljes kapacitással üzemelteti a várakozási idő több óra is lehet teherforgalomban. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közúti közlekedés biztonságára veszélyt jelentő helyzet megszüntetése érdekében a főúton várakozó tehergépjárműveket 2023. november 30-ától Kisvárdánál a 4-es számú főútról a 4145-ös útra terelik. A kamionok a főútra rendőri irányítás mellett, szakaszosan Tiszabezdédnél térhetnek vissza.

Kérjük a tehergépjárművek vezetőit, hogy fokozott figyelemmel, a rendőrök jelzéseinek, utasításainak megfelelően közlekedjenek! Az egyéb gépjárművel közlekedőket is fokozott óvatosságra intjük

- hívta fel a figyelmet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

terelés

torlódás

záhony

záhonyi határátkelő

kamion