Megbénult a vasút: több órás késéssel érkeztek meg csak az utasok Sopronba

HelloVidék   
  Megosztom
Megbénult a vasút: több órás késéssel érkeztek meg csak az utasok Sopronba

Közel négy órás késéssel értek az utasok az 1-es vonalon Budapestről Sopronba december 1-jén, az esti órákba. A vonat egy biztosítóberendezési hiba miatt nem indult el Tatáról.

Az utasok vonatpótló autóbusszal utaztak Budapestről Tatabányára, ahol mindenki átszállt a vonatra. Később azonban közölték velük, hogy a vonat nem indul el egy Tata állomáson történt biztosítóberendezési hiba miatt, így újból pótlóbuszra kellett szállniuk - írja a Telex.

A lap szerint az utasok annyi tájékoztatást kaptak még, hogy „talán Almásfüzitőig” kell buszozniuk, onnan ismét vonat közlekedik tovább. Végül az utasokkal teli pótlóbusz meg is indult Almásfüzitő irányába, azonban Vértesszőlősön az állomás közelében az autóbusz megsérült.

Ezt követően egy vonatpótló autóbuszt-pótló vonatpótló autóbusz sietett az utasok segítségére. Az olvasó beszámolója szerint a sofőr nem tudta a megállókat, így jelentősen nőtt a menetidő, ráadásul mire Almásfüzitőre értek, a Győr irányába tartó vonat már elment. Egy óra várakozás következett a hidegben, mire megérkezett a G10-es gyorsított személyvonat, mely Győrig vitte az utasokat. Győrből Sopron felé a közlekedés már viszonylag zavartalan volt, így nagyjából 230 perc késéssel meg is érkeztek Sopronba.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

máv

késés

vonat