Hófödte káosz a magyar utakon: ezeket a helyeket kerüld el, ha félsz a dugótól

MTI   
  Megosztom
Hófödte káosz a magyar utakon: ezeket a helyeket kerüld el, ha félsz a dugótól

Balesetek nehezítik az M1-es és az M7-es autópályán, valamint a 3-as és az 53-as főúton a közlekedést - közölte csütörtök reggel az Útinform.

  • Azt írták, hogy az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Mosonmagyaróvár és Lébény között egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. A 149-es kilométernél a belső sávot lezárták, emiatt torlódik a forgalom.
  • Az M7-es autópályán Letenye felé, a 202-es kilométernél a korlátnak hajtott egy személygépkocsi, jelenleg a leállósávon zajlik a helyszínelés.
  • A 3-as főúton Mezőkövesd és Mezőnyárád között egy autóbusz és két személygépkocsi karambolozott, ezért a 145-ös kilométernél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.
  • Szintén a 3-as főúton két személygépkocsi ütközött össze Gyöngyösnél, ezért a 83-as kilométernél félpályás lezárás van érvényben - írták.
  • Az 53-as főúton Soltvadkert határában, Selymesnél az oldalára borult egy mikrobusz, rendőrök irányítják a forgalmat.
  • Komárom-Esztergom vármegyében kisebb hóátfúvások miatt két alsóbbrendű út nem járható: a Kömlőd-Tata és a Tardos és Bikolpuszta közötti útszakaszt lezárták.
  • A Budakalászt, Dobogókőt és Esztergomot összekötő utat a 21-es és a 33-as kilométer között fakidőlések miatt lezárták - közölte az Útinform.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

dugó

baleset

útinform

torlódás

havazás