Figyelem, ezt jobb, ha tudod, ha utazni készülsz: így változik a menetrend újévkor

MTI   
  Megosztom
Figyelem, ezt jobb, ha tudod, ha utazni készülsz: így változik a menetrend újévkor

Szilveszterkor és újév napján változik a vonatok, a Volán-buszok és a HÉV járatainak közlekedési rendje.

A MÁV-Volán-csoport tájékoztatása szerint a vonatok december 31-én az ünnepnapi, január 1-jén a vasárnapi menetrend szerint járnak.

A Volánbusz járatai december 31-én munkaszüneti napi, január 1-én a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelő menetrend szerint indulnak.

A HÉV valamennyi vonalán december 31-én egész éjszaka közlekednek a szerelvények, míg január 1-jén a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint járnak.

A társaság arra kéri az utasokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak a menetrendi változásokról és elővételben váltsák meg menetjegyüket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

közlekedés

menetrend

menetrend változás

mÁv

hév