Autósok, figyelem: ezekre a szakaszokra nem lehet ingyenesen felhajtani 2024-től

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, figyelem: ezekre a szakaszokra nem lehet ingyenesen felhajtani 2024-től

2024 első napjától több, személyautóval eddig ingyenesen igénybe vehető gyorsforgalmi útszakaszra is sztrádamatricát kell váltani.

Díjkötelessé vált az M0-s, az M4-es és az M44-es autóút teljes szakasza, az, az M31-es autópálya, valamint az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti szakasza, és M30-as autópálya Miskolcot elkerülő szakasza számolt be róla az Útinform adatai alapján a mizumiskolc.hu.

2024-től Magyarországon a gyorsforgalmi utak közül már csak az M8-as autópálya végig, az M9-es és az M80-as autóút teljes szakaszai, valamint az M60-as autópályának a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két kilométeres szakasza marad díjmentes a személyautók számára.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

autópálya

fizetős

autósok

autó