Már csak ez hiányzott: újabb vidéki városban szűnik meg az ingyenes parkolás

HelloVidék   
  Megosztom
Már csak ez hiányzott: újabb vidéki városban szűnik meg az ingyenes parkolás

Mosonmagyaróváron 2024. április elsejétől megszűnik a tisztán elektromos járművek ingyenes parkolása. Az elektromos töltővel felszerelt parkolóhelyeket a környezetkímélő gépkocsik csak a töltés idejére, legfeljebb két óra időtartamra foglalhatják el.

A 34 ezres, Lajta-parti Mosonmagyaróváron jelenleg regisztrációt követően a nulla emissziós járművek mentességet kapnak a parkolási díj fizetése alól, de a parkolási rendelet áprilistól hatályos módosításából kikerült az erre vonatkozó mondat - írja a Blikk.hu.

A gépkocsi vezetője köteles az elektromos töltőállomás igénybevételének megkezdésekor a gépkocsi szélvédőjén, jól látható helyen, olvasható módon az elektromos töltés megkezdésének időpontját jelezni. Ennek elmulasztása esetén pótdíjfizetési kötelezettség terheli.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

parkolás

autó

mosonmagyaróvár