Szarvasok ugrottak az autósok elé Kakasdnál: videón az elképesztő eset!

HelloVidék   
  Megosztom
Szarvasok ugrottak az autósok elé Kakasdnál: videón az elképesztő eset!

Kis híján tragédia történt Kakasdnál, ahol két hímszarvas ugrott át az autósok elé az úton, a sofőrök csak a szerencsének köszönhetik, hogy nem történt komolyabb baj.

A Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója küldte be azt a videót, amelyen látszik, ahogy két hatalmas gímszarvas átugrik két autó között. Az autósoknak elképesztő szerencséjük volt, mert ez az állatok alighanem totálkárosra törték volna a járművet - számolt be róla az RTL.

Szerencsére a történet csak ijesztően nézett ki videón, de nem ért rossz véget.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

szarvas

kakasd

autó