Ennek minden autós örülni fog: visszavonták a másodfokú riasztásokat

MTI   
  Megosztom
Ennek minden autós örülni fog: visszavonták a másodfokú riasztásokat

Visszavonta a tartós ónos eső veszélye miatt kiadott másodfokú (narancs) riasztásokat a HungaroMet Nonprofit Zrt. szerda este.

A meteorológiai szolgálat délután Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egyes járásaira adott ki másodfokú (narancs) riasztást tartós ónos eső veszélye miatt. Estére azonban mindenhol visszavonták a másodfokú riasztásokat.

Szerda este már csak Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egyes járásaiban van elsőfokú riasztás gyenge ónos eső veszélye miatt. Az előrejelzés szerint

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ónos eső

előrejelzés

időjárás