Szörnyű tragédia: elgázolt egy férfit a vonat Révfülöpnél

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: elgázolt egy férfit a vonat Révfülöpnél

Egy sebesvonat gázolt el egy embert a vasútállomáson, de a körülmények egyelőre nem tisztázottak.

Déli pályaudvarról 19:05-kor Tapolcára indult sebesvonat (9708) Révfülöp állomáson elütött egy embert. Utasait pótlóbusz szállította tovább, a Mávinform szerint a baleseti helyszínelés a következő vonat közlekedését nem akadályozta.

A vonaton öten utaztak, leszállították őket. A Telex szerint a helyszínre riasztott kővágóörsi önkéntes tűzoltók segítettek kiemelni a vonat alól az elgázolt embert. Arról nem közöltek információt, hogy a balesetben meghalt-e a vonat alá kerülő ember.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vonatgázolás

révfülöp