Kerékpárral utaznál vonaton? Erről mindenképp tudnod kell

HelloVidék   
  Megosztom
Kerékpárral utaznál vonaton? Erről mindenképp tudnod kell

Felére csökkentette egy bérlet árát a MÁV, a társaság 4950 forintért fogja árulni a kerékpáros országbérletet, ami korlátlan alkalommal jogosít kerékpár szállítására.

A március elsejével bevezetendő új tarifarendszerrel a kerékpárszállításra vonatkozó díjszabást is átalakította a MÁV, amivel a kerékpáros szervezetekben komoly ellenérzést váltott ki. Az eredeti elképzelés szerint a kerékpárral utazók 9450 forintért válthattak volna egy hónapra érvényes kerékpáros országbérletet - emlékeztetett az Infostart.

A Magyar Kerékpárosklub heves tiltakozásának engedve a MÁV szombat délután bejelentette, a tervezett ár közel feléért, 4950 forintért fogja árulni a kerékpáros országbérletet, ami korlátlan alkalommal jogosít kerékpár szállítására olyan vonatokon, amelyekre helyfoglalási kötelezettség nincs előírva.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

máv

bérlet

kerékpár