Hihetetlen: nemrég épült, de máris beomlott a tokaji bicikliút

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: nemrég épült, de máris beomlott a tokaji bicikliút

Beomlott a tokaji bicikliút, amit alig több mint egy éve építettek. A Tokaj-körnek nevezett bicikliutat 1,84 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatásból építették meg valamivel több mint egy évvel ezelőtt.


 

Átadás után pár nappal már megrepedt az út, és fokozatosan elmozdult a Bodrog felé – idézte fel egy helyi lakos az RTL-nek.

Hozzátette, hogy az eset nemcsak Tokajt, de a környező településeket is hátrányosan érinti, mivel rendkívül forgalmas útról van szó. Egy másik lakos arról beszélt, hogy nagyon nagy baj lesz, mikor áradni fog a folyó, és elborítja majd az egész utat.

A támogatást a város önkormányzata a magyar államtól és az Európai Uniótól kapta, miután a környékbeli települések Tokaj vezetésével pályáztak rá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

tokaj

bicikliút

omlás