Hihetetlen: nemrég épült, de máris beomlott a tokaji bicikliút

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: nemrég épült, de máris beomlott a tokaji bicikliút

Beomlott a tokaji bicikliút, amit alig több mint egy éve építettek. A Tokaj-körnek nevezett bicikliutat 1,84 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatásból építették meg valamivel több mint egy évvel ezelőtt.


 

Átadás után pár nappal már megrepedt az út, és fokozatosan elmozdult a Bodrog felé – idézte fel egy helyi lakos az RTL-nek.

Hozzátette, hogy az eset nemcsak Tokajt, de a környező településeket is hátrányosan érinti, mivel rendkívül forgalmas útról van szó. Egy másik lakos arról beszélt, hogy nagyon nagy baj lesz, mikor áradni fog a folyó, és elborítja majd az egész utat.

A támogatást a város önkormányzata a magyar államtól és az Európai Uniótól kapta, miután a környékbeli települések Tokaj vezetésével pályáztak rá.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

tokaj

bicikliút

omlás