Erről minden autósnak tudnia kell: sávlezárások lesznek ebben térségében az M0-s autóúton

MTI   
  Megosztom
Erről minden autósnak tudnia kell: sávlezárások lesznek ebben térségében az M0-s autóúton

Forgalomkorlátozással járó munkavégzésre kell számítani az M0-s autóúton Pécel és Kistarcsa környezetében a hét második felében - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

Azt írták, csütörtökön 9-16 óráig között lezárják a forgalom elől a külső és a középső sávot az M0-s autóút M31-es autóút és a péceli csomópontok közötti szakaszán az M4-es autóút felé vezető oldalon. Közölték, hogy a munkálatok idején egy sáv marad a forgalomnak, ugyanakkor a korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és lehajtást.

Pénteken 9 és 16 óra között az M0-s autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszán, a Megyeri híd felé vezető oldalon a külső sávot lezárják a forgalom elől. Ott is egy sávon haladhat a forgalom. A korlátozás nem érinti a fel- és lehajtást. Hozzátették: a korlátozásokra előjelző táblák hívják fel majd fel a figyelmet, és időszakos sebességkorlátozásokat is bevezetnek a munkaterületeken.

Az autósok a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak az aktuális forgalmi helyzetről

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sávlezárás

forgalomkorlátozás

magyar közút nonprofit zrt.

m0

m0-ás autópálya

kistarcsa