Erről minden autósnak tudnia kell: sávlezárások lesznek ebben térségében az M0-s autóúton

MTI   
  Megosztom
Erről minden autósnak tudnia kell: sávlezárások lesznek ebben térségében az M0-s autóúton

Forgalomkorlátozással járó munkavégzésre kell számítani az M0-s autóúton Pécel és Kistarcsa környezetében a hét második felében - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

Azt írták, csütörtökön 9-16 óráig között lezárják a forgalom elől a külső és a középső sávot az M0-s autóút M31-es autóút és a péceli csomópontok közötti szakaszán az M4-es autóút felé vezető oldalon. Közölték, hogy a munkálatok idején egy sáv marad a forgalomnak, ugyanakkor a korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és lehajtást.

Pénteken 9 és 16 óra között az M0-s autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszán, a Megyeri híd felé vezető oldalon a külső sávot lezárják a forgalom elől. Ott is egy sávon haladhat a forgalom. A korlátozás nem érinti a fel- és lehajtást. Hozzátették: a korlátozásokra előjelző táblák hívják fel majd fel a figyelmet, és időszakos sebességkorlátozásokat is bevezetnek a munkaterületeken.

Az autósok a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak az aktuális forgalmi helyzetről

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sávlezárás

forgalomkorlátozás

magyar közút nonprofit zrt.

m0

m0-ás autópálya

kistarcsa