Forgalomlassítással tiltakoznak Sóskúton a gyár ellen: lebénulhat az ipari parkba vezető forgalom

HelloVidék   
  Megosztom
Forgalomlassítással tiltakoznak Sóskúton a gyár ellen: lebénulhat az ipari parkba vezető forgalom

A Sóskútiak nem adják fel, ezúttal autós forgalomlassító akcióval tiltakoznak a szlovén Andrada cég akkumulátor-feldolgozó üzemének községbe költöztetése, az erre kiszemelt terület kiemelt beruházási övezetté nyilvánítása és több környezetkárosító üzem vagy gyár odatelepülése ellen.

A békés akcióban résztvevő civilek egy népes csoportja – Érd, Sóskút, Tárnok lakói – az érintett területhez, a sóskúti ipari parkhoz vezető út legfontosabb útszakaszán fogják blokkolni a fél pályát

A félpályás forgalomlassítás helyszíne: a 8107-es számú közúton, a sóskúti ipari park területe előtt, a 8104-es számú közút körforgalma (Pax) és a Jedlik Ányos utca közötti útszakasz, a Homokbánya utca irányába.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sóskút

tüntetés

andrada gyár

akkumulátor-feldolgozó üzem