Figyelem, felfüggesztették a vízi turizmust ezen a hazai folyón: óriási torlasz alakult ki

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem,  felfüggesztették a vízi turizmust ezen a hazai folyón: óriási torlasz alakult ki

Balassagyarmat önkormányzata a közösségi oldalán ismertette, hogy felfüggesztették a vízi turizmust az Ipolyon - írta a nool.hu.

A bejegyzés szerint az Ipoly folyó letkési szakaszán az elmúlt két hónap árhullámainak következtében nagyméretű torlasz alakult ki, ezzel elzárva a folyón szabad hosszirányú átjárhatóságot. Emiatt a további tájékoztatásig a vízi turizmust szüneteltetik a folyón. További információt a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóságtól kérhetnek az érdeklődők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ipoly

vizi turizmus