Figyelem, felfüggesztették a vízi turizmust ezen a hazai folyón: óriási torlasz alakult ki

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem,  felfüggesztették a vízi turizmust ezen a hazai folyón: óriási torlasz alakult ki

Balassagyarmat önkormányzata a közösségi oldalán ismertette, hogy felfüggesztették a vízi turizmust az Ipolyon - írta a nool.hu.

A bejegyzés szerint az Ipoly folyó letkési szakaszán az elmúlt két hónap árhullámainak következtében nagyméretű torlasz alakult ki, ezzel elzárva a folyón szabad hosszirányú átjárhatóságot. Emiatt a további tájékoztatásig a vízi turizmust szüneteltetik a folyón. További információt a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóságtól kérhetnek az érdeklődők.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ipoly

vizi turizmus