Ez durva: kiégett egy vonat Vámospércsen, ennyi maradt belőle + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva: kiégett egy vonat Vámospércsen, ennyi maradt belőle + videó

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy motorvonat Vámospércsen, a vasútállomáson. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki a tűzesethez.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy motorvonat a Hajdú-Bihar vármegyei Vámospércsen hétfő délután. A szerelvény a vasútállomáson gyulladt ki – közölte honlapján a katasztrófavédelem. A tűzről videó is készült, amelyen jól látható, hogy hatalmas lángokkal égett a MÁV motorkocsija.

A tűzesethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat. A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a Debrecenből Nyírábrányba tartó, 16:35-kor induló személyvonat motorkocsija gyulladt ki. A balesetben senki nem sérült meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

tűz

vonat

tűzoltók