Egyedülálló anyát gyilkolt meg az autó elé ugró szarvas: kész horror, mit találtak az úttesten

HelloVidék   
  Megosztom
Egyedülálló anyát gyilkolt meg az autó elé ugró szarvas: kész horror, mit találtak az úttesten

Egy kétgyermekes anya lett az esztergomi szarvasgázolás áldozata. Az autó Kesztölc és Esztergom között a 117-es főúton borult árokba március 29-én, pénteken este – számolt be az eseményekről a Kemma.hu is beszámolt. Az áldozat életét vesztette, a kísérője pedig súlyosan megsérült.

A részletekről a Tények.hu is beszámolt: a katasztrófavédelem szóvivőjétől megtudták, hogy az autóban ketten utaztak, amikor váratlanul, a sofőrnek balról kiugrott eléjük egy szarvas, amit a kocsi elgázolt. A több mint kétszáz kilós állat a kocsi elejének ütközött, az ütközés erejétől a levegőbe repült, majd a kocsi tetejébe csapódott, és az autó jobb oldalára zuhant. A vad beszakította az autó szélvédőjét, ezzel agyonnyomva az anyósülésen utazó 39 éves nőt.

A balesethez kiérkező tűzoltók áramtalanították a járművet, majd feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelték a roncsból az áldozatot és a sérültet. Míg az anyósülésen utazó asszony szörnyethalt, az autót vezető középkorú férfi túlélte a balesetet. A férfi súlyos sérülést szenvedett, ellátást követően stabil állapotban szállították a kórház sürgősségi osztályára.

A későbbiekben az is kiderült, hogy az áldozat egy kétgyermekes édesanya volt, aki egyedül nevelte lányait. A nő a párjával utazott az autóban, akivel még nem régóta voltak együtt. A férfi jelenleg is kórházban van súlyos gerincsérüléssel. A balesetben a szarvas is életét vesztette, a vadat a helyi vadásztársaság szállította el a helyszínről.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

esztergom

baleset

vadgázolás

szarvas

karambol

haláleset

súlyos sérülés