Itt a nagy bejelentés: kiderült, mi épül a tiszafüredi Albatrosz Kikötőnél

MTI   
  Megosztom
Itt a nagy bejelentés: kiderült, mi épül a tiszafüredi Albatrosz Kikötőnél

Az elmúlt években megnövekedett a forgalom, ami egyre nagyobb problémákat okozott, ezért is új vízi útvonal készül most a Tisza-tavon. De hozzuk a részleteket!

Nagy munkálatok zajlanak a tiszafüredi Albatrosz Kikötő környékén. Az elmúlt években több és több csónakot vittek kikötőbe, illetve az elmúlt években megnövekedett a forgalom, így a nyári hónapok folyamán egyre több problémát okozott az átjutás, igencsak beszűkült az út - írta az I love Tiszató

Éppen ezért egy új, 520 méteres vízi útvonalat, azaz csatornát hoznak létre a meglévővel párhuzamosan, ami egyfajta „elkerülőként” fog funkcionálni.

– A KÖTIVIZIG megkezdte a kotrást és a nyárra már elkészül az új útvonal – mondta el lapunknak Fejes Lőrinc, a KÖTIVIZIG kiskörei szakaszmérnöke.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

tisza tó