Itt a nagy bejelentés: kiderült, mi épül a tiszafüredi Albatrosz Kikötőnél

MTI   
  Megosztom
Itt a nagy bejelentés: kiderült, mi épül a tiszafüredi Albatrosz Kikötőnél

Az elmúlt években megnövekedett a forgalom, ami egyre nagyobb problémákat okozott, ezért is új vízi útvonal készül most a Tisza-tavon. De hozzuk a részleteket!

Nagy munkálatok zajlanak a tiszafüredi Albatrosz Kikötő környékén. Az elmúlt években több és több csónakot vittek kikötőbe, illetve az elmúlt években megnövekedett a forgalom, így a nyári hónapok folyamán egyre több problémát okozott az átjutás, igencsak beszűkült az út - írta az I love Tiszató

Éppen ezért egy új, 520 méteres vízi útvonalat, azaz csatornát hoznak létre a meglévővel párhuzamosan, ami egyfajta „elkerülőként” fog funkcionálni.

– A KÖTIVIZIG megkezdte a kotrást és a nyárra már elkészül az új útvonal – mondta el lapunknak Fejes Lőrinc, a KÖTIVIZIG kiskörei szakaszmérnöke.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

tisza tó